SAJT NIJE U FUNKCIJI

SAJT NIJE U FUNKCIJI

NISTE PRONAŠLI POKLON?
Ukoliko niste pronašli poklon ili želite proizvod koji nemamo na stranici, slobodno nam pošaljite email i mi ćemo pronaći željeni proizvod. Da bi poslao zahtev klinki OVDE.

Brisoguz dolar

Brisoguz dolar

Način plaćanja

Na teritoriji Srbije plaćanje se vrši u dinarima. Ukoliko plaćate preko Pay Pal servisa možete platiti u bilo kojoj valuti.

Dostava

Od 3 do 5 radnih dana.

Pogledano: 16163 Slavljenik: Muško - Žensko
Kod proizvoda: G-118
Raspoloživo: Na lageru
10.00€
Kol: Dodaj u Korpu

Mislim da su ovo jedini dolari koji se prave u Evropi i to u zemlji koja je njihov pandan, Nemačkoj. Verujemo da ste dugo čekali da nabavimo toaletni papir sa apoenima države koja se prema nama ponaša onako kako ćemo se mi sada prema njoj ponašati kada budemo koristili ovaj papir. Ovaj toaletni brisoguz prekriven je svim novčanicama zemlje koja nam i nije baš najmilija, ali ruku na srce na njoj su predsednici koji verovatno nisu ni znali gde smo i ko smo jer su bili prezauzeti formiranjem države dok smo mi u to vreme uveliko već osetili šta znači biti država i još pokorena država menjajući ustave skoro pa redovno, dok su se oni zadržali na svom jednom jedinom. Svaka im čast u tom pogledu.

Sada imate priliku bar u svom toaletu i na svojoj šolji da im se osvetite za sve nedaće iza kojih oni stoje. Ovo je odlična rolna i za Bliski Istok jer mislimo da bi tamo bio hit.

Karakteristike:
- Troslojni papir,
- 200 listova,
Made in Germany.

Nema komentara za ovaj proizvod.

Napiši komentar

Ime:


Vaš komentar:Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loš           Dobar

Unesite kod za potvrdu sa slike: