SAJT NIJE U FUNKCIJI

SAJT NIJE U FUNKCIJI

NISTE PRONAŠLI POKLON?
Ukoliko niste pronašli poklon ili želite proizvod koji nemamo na stranici, slobodno nam pošaljite email i mi ćemo pronaći željeni proizvod. Da bi poslao zahtev klinki OVDE.

Angry Birds Vakum

Angry Birds Vakum

Način plaćanja

Na teritoriji Srbije plaćanje se vrši u dinarima. Ukoliko plaćate preko Pay Pal servisa možete platiti u bilo kojoj valuti.

Dostava

Od 3 do 5 radnih dana.

Pogledano: 26557 Slavljenik: Muško - Žensko
Kod proizvoda: G-033
Raspoloživo: Na lageru
7.00€
Kol: Dodaj u Korpu

Možemo prekopirati uvodnu priču od ostalih ljutih ptičijih artikala na našem sajtu, gde se divimo kompaniji Rovio i njihovoj ideji o ljutim pticama ali ovde želimo navesti samo izvesne razlike. A to je pre svega veličina i namena. Pre svega, ovo nisu privesci. Malo su poveći da bi nosili objektivni epitet imeničnog priveska. Drugo, imaju vakum te se mogu zalepiti na neko staklo. Nemojte nas pogrešno shvatiti. Vakum je privezan (zalemljen tj.zalepljen) na kraju kanapčeta koji omogućava da ptica visi, na primer u automobilu ili u nekoj drugoj prostoriji gde se ptica može okačiti o neku staklenu površinu...to može biti i keramička pločica. Važno je samo da se vakum primi na površinu ki prase za ptičje jaje u igrici.

Nema komentara za ovaj proizvod.

Napiši komentar

Ime:


Vaš komentar:Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loš           Dobar

Unesite kod za potvrdu sa slike: