SAJT NIJE U FUNKCIJI

SAJT NIJE U FUNKCIJI

NISTE PRONAŠLI POKLON?
Ukoliko niste pronašli poklon ili želite proizvod koji nemamo na stranici, slobodno nam pošaljite email i mi ćemo pronaći željeni proizvod. Da bi poslao zahtev klinki OVDE.

Alko Beer Pong

Alko Beer Pong

Način plaćanja

Na teritoriji Srbije plaćanje se vrši u dinarima. Ukoliko plaćate preko Pay Pal servisa možete platiti u bilo kojoj valuti.

Dostava

Od 3 do 5 radnih dana.

Pogledano: 30974 Slavljenik: Muško - Žensko
Kod proizvoda: G-108
Raspoloživo: Na lageru
19.00€
Kol: Dodaj u Korpu

Alko Beer Pong je pre svega pivska igra u kojoj igrači bacaju ping-pong lopticu sa jedne na drugu stranu stola sciljem da je ubace u protivnikovu čašu sa pivom. Igra zahteva minimalno 2 igrača mada je preporučljivo zbog jetre da se igra u parovima. U našem setu dobijate i čaše i loptice. Čaše su od stakla što odmah znači da se pivo neće tako lako ugrejati čaša se neće olako prevrnuti.

Neka opšta pravila.
Čaše se postavljaju na kraju stola obrazujući trougao. Svaka čaša se napuni sa odredjenom količinom piva pri čemu vodite računa da je ne napunite do vrha, ipak loptica treba što manje da izbaci piva prilikom ulaska u nju.Igrač koji prvi baca ping-pong lopticu gađa čaše napunjene pivom na drugoj strani stola. Ukoliko ubaci u čašu, protivnički igrač je dužan da popije pivo u koju je ubačena ping-pong loptica i da skloni tu čašu. Igrač koji je pogodio nastavlja da gađa, sve dok ne promaši. Kada promaši, na potezu je protivnik. Ukoliko se igra igra u parovima, igrači iz svake ekipe se neizmenično smenjuju kada dođu na red. Pobednik je ona ekipa koja ubaci ping-pong lopitice u sve čaše.

Postoji i druga varijanta a to je da se čaše u koje je protivnik ubacio ping-pong lopticu ne sklanjaju iz trougla, već da se sadržaj čaše popije i nakon toga se vraća prazna u trougao. U slučaju da protivnik ponovo ubaci lopticu u, sada praznu čašu, dužan je da popije pivo iz svog trougla i da je vrati praznu na isto mesto.

Mali savet je da lopticu operete ili umočite u neku činiju sa vodom pre svakog bacanja, radi higijene.

Ilustrovano upustvo na sajtu:
http://officiallydrunk.com/drinking-games/beer-pong/

Nema komentara za ovaj proizvod.

Napiši komentar

Ime:


Vaš komentar:Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loš           Dobar

Unesite kod za potvrdu sa slike: