NISTE PRONAŠLI POKLON?
Ukoliko niste pronašli poklon ili želite proizvod koji nemamo na stranici, slobodno nam pošaljite email i mi ćemo pronaći željeni proizvod. Da bi poslao zahtev klinki OVDE.

Kokain i spid

Kokain i spid

Način plaćanja

Na teritoriji Srbije plaćanje se vrši u dinarima. Ukoliko plaćate preko Pay Pal servisa možete platiti u bilo kojoj valuti.

Dostava

Od 3 do 5 radnih dana.

Pogledano: 4412 Slavljenik: Muško - Žensko
Kod proizvoda: G-041
Raspoloživo: Na lageru
8.00€
Kol: Dodaj u Korpu

Jedno je sigurno. Ne prodajemo kokain i spid. Da ga prodajemo verovatno bi bili prvi (ne računam online prodaju Kolumbije i Avganistana) koji to rade u Evropi na ovaj način. Drugo, sigurno bi bili bogati. Treće, ne bih imao problema sa pisanjem...ama baš nikakvih. Reči bi padale kao kiša sa neba. A pravopis...haha, taj pravopis. Svi bi me onda razumeli. 
Nego da kažem, čisto radi Đačića (sa Đ jer đak je odlično naučio posao od svog mastera) i plave kompanije, da je u pitanju slanik i biberče. I da je idealan poklon kada idete dotičnim profesijama na Slavu, rođendane i druge razne proslave. 
Inače gde će koka, a gde brzi, pardon, gde će so, a gde biber to vama ostavljamo na volju, samo obratite pažnju da ne ušmrčete ili jedno ili drugo. Inače i so i biber izlaze na otvor koji je sastavljen od rupa prvog slova Peper ili Salt (v.sliku).

Nema komentara za ovaj proizvod.

Napiši komentar

Ime:


Vaš komentar:Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loš           Dobar

Unesite kod za potvrdu sa slike: